torstai 17. lokakuuta 2013

VASTAUSVIDEO

Eli tässä teiän kysymyksiin vastaukset videolla, jossa myöskin puhun vähän espanjaa :) heh tuli tosiaan pari virhettä mutta onneks ei oo vakavaa :) 
Pahottelen muuten kans että puhun nii nopeeta, tajuun sen itekki mut aina vasta jälkeenpäin! haha Jos ette saa jostain selvää nii multa voi kysyä :) 


Ps.df on muuten districo federal eikä se mitä mä tossa sönkötin haha
pps.aloituskuva ehkä ylimielisin ikinä haha
ppps. entinen ex juupajuu aivot kävi vähän hitaalla mut nyt lopetan tän haha :D

Muchos besos, Sara

22 kommenttia:

  1. Puhut tosi hyvin espanjaa, kun miettii oon ite lukenu kaks vuotta espanjaa ja erotin vaa sanoja sieltä täältä :DD Kiva video!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa jesjesjes! Ymmärtäisit varmaa enemmä jos puhuisin hitaampaa ku puhun aina kaikkee tosi nopee mut nii:) kiitos paljon ihana :3

      Poista
  2. Aaaww Sara oot superihana! Kaunis, niiin ulkosesti kuin myös sisäisesti! Ainaki vaikutat tosi ihanalta tyypiltä, just semmoselta joka osaa huomioida muittenki tunteet ja on ystävällinen muille :) Sun postaukset on niin päivän piristyksiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiii tää oli kyllä paras piristys <3 oot aivan ihana ja miljoonat kiitokset :3 haleja!! Oikeesti tosi ihana kommentti kaikin puolin! Oot huippu!

      Poista
  3. Oon itekki Meksikossa vaihdossa ja tuli kyl ihan sellane "we're all in this together" -fiilis ku kuuntelin sun juttuja :D ja olin muute kuulevani jo paikotelle vähä meksikolaist aksenttii sun espanjassa, oon kade mäki haluu haha!!
    jos mun blogi kiinnostaa: http://terveisiameksikosta.blogspot.mx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikää ! Jep me nautitaan yhessä ja autetaan toisiamme :3 eikää ihan mahtii haha jes haluun meksikolaisen aksentin enkä suomalaista :D ja jep ryhdyn sun lukijaks:3

      Poista
  4. Jeejee tosi kiva postaus ja mahtavalt kuulostaaa!

    VastaaPoista
  5. Haha ihana ku punastuit simonist puhuttaes ::3

    VastaaPoista
  6. Niin mikä tuon vaihtari yhdistyksen nimi oli? Ja paljonko sen kautta maksaa vaihtarivuosi?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rotary ja mulla pyöri siinä viiden tonnin ympärillä:) tottakai riippuu minne menee! Jos esim Eurooppaan haluu nii onha se halvempaa :)

      Poista
  7. oi sä vaikutat ihanalta! Jään seuraa tätä blogia!:) Osasitko espanjaa ennenkun lähit? Onko espanja susta kauhee vaikeeta ollu opiskella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos paljon:3 ja kiitos! En osannu muutaku hola ja te amo :D espanja on ollu yllättävän helppoo, ainoo mitkä tuottaa vaikeuksiin on verbit :)

      Poista
  8. Oot tosi hyvä bloggaaja!! :) Ois kiva jos jaksaisit tehä lisää videoit ja ehk myös laulaisit siin videol..? sun lauluääni on varmaa tosi ihana :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos :3 videoit mä varmasti teen lisää mut laulamista en lupaa haha :D saa nähä! Mutt jee kiitti :)

      Poista
  9. mikä sun instagram on? haluan seuraa sua<3

    VastaaPoista
  10. Oi vitsit oot ihana sara! Nähään ku tuut sieltä jos ikinä tuutkaa haha :* pidä niin hauskaa ja vähänks mäkin haluun mexicoon!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa kiitos ja joo nähää ku tuun täältä ku mun on pakko :( tervetuloo käymää :3 <3

      Poista
  11. ei apua sara en oo huomannu tätä videooo mut ootpas sä ihana :)) sun puhe kuulostaa niin hassult ku oot puhunu niin paljon enkkuu ja espanjaa et tos on tollanen ulkomaalanen sävy XD haha tai jaja miten se siellä kirjotetaan mut paljon terkkuja sulle♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha Voii kiitos ihana ona :3 eikä!!! Kuulostaa vai haha :D sikaoutoo mut siistii ku en ees ite huomaa sitä ! Jajajaja paljon terkkuja ja haleja takasin <3

      Poista