perjantai 26. heinäkuuta 2013

MEXICO CITY BABY

Kai vuodesta on pakko tulla kiinostava jos jo lentokoneessa saan paperiruusun ja servetille kirjotetun viestin?


Yhtäkkii yks mies heitti mun tuolille servetin ja paperista taitellun ruusun ja ku katoin sitä sillee mitä ilmeellä nii se sano että 'its for you, open it' vastasin sille sitten että : Sara,17,Finland,Exchange student 1 year. En kummiskaa alkanu vastailee mitää enempää ku näytti sen verran vanhalta...


' Do you want another rose? hehe ;) I can make it for you! Do you want to come over here and talk? Or do we do it like old fashion paper messages -->


How old do you think I am? 1 year, U are really going to hit on some more hearts here! Where exactly are you going to study and what? Can I get your email, whatsapp,skype or something? By the way..if you come here, I'll treat you water juice bear, soda or whatever you want ;)! 

Sit tän viesti jälkeen en enään vastannu mitään ku alko ahistaa ja ku menin vessaan nii sieltä kulman takaahan se pomppas ja alkko kyselee kaikkee.. selvis että se on 32 ja siin vaiheessa sanoin vaa että 'way too old' ja lähin menee haha :D loppumatkan sain emililtä ja artulta (meiän vaihtariporukan pojat) nauravia katseita kun se mies siinä laukkas ees taas sitä käytävää!


Mutta siis! Täällä on ihanaa ja rakastan meksikoa, meksikolaisia, tätä lämpöä ja ruokaa! En tällä hetkellä keksi mistään valittamista.. joka ilta ku meen nukkumaan nii mun posket on kipeenä siitä että oon nauranu ja hymyilly niin paljon! Kokoajan tapahtuu jotain yllättävää ja ihanaa :3 lyhyesti mä elän mun unelmaa!

Meillä oli softlanding camp Mexico cityssä minkä aikana kierreltiin mexico cityn keskustaa, käytiin veneajelulla ja pyramideilla! 





Meiän ihan huippu vaihtariporukka!




Nää kuvat tulee ihan sekasessa järjestyksessä mut koittakaa kestää! Ku me käytiin venejelemassa niin nää kolme italialaista bongas meiät! 'Mi amooooor' ja lentosuukoja paljon haha! Ne oli jo tulossa takasin mut me oltii vasta menossa sitä kohtaa kohti missä vene kääntyy takas.. MUTTA kun me saavuttii takas nii näähän odotti meitä! Yks otti mun käden ja anto käsi&poskisuukon ja kutsu niienkaa viikoks can cunii hahah :'D'

Ja eilen kun käytii ravintolassa niin yhtäkkii se meiä opas sano meille että noi tarjoilijat haluu ottaa yhteiskuvan with senioritas! Siin vaiheessa ku ne anto niiden kännykät ohjaajille että ottaa kuvan nii niiden kädet vaa täris ja ne kerto kui nervous ne oli:D Markus (eli meiän rotary joka toi meiät tänne) on järkänny näitä vaihtoja viis kuus vuotta ja sano että eka kerta ku noin käy :D haha ! 





Tällä hetkellä oon kolmatta päivää mun ekassa host perheessä ja pakko sanoo että nää on kyllä ihan ykkösiä! Tosi huolehtivaisia ja eilenku mulla oli kuumetta nii nää oli jo hakemas lääkärii tänne koska ne oli nii huolissaa :3 Mun iskä on iha huippu! Niin hauska ja komeeki viel..x) Vanhemmat ei puhu  enkkuu mutta onneks mun toinen host siskoista puhuu täydellisesti nii se tulkkaa molemmin puolin :) Täällä asuu kans Grandma joka on niiin sulonen! Ja Cora joka on näiden housekeeper ja hoitaa kaikki siivoomisest kokkailun helppaukseen. Grandma ja hostäiti tekee yleensä ruuat ja ne on kyllä taivaallisia *.*. Eilen olin pedannu mun sängyn nii nää tuli vähä pettyinen sanoo et hei älä vie Coran hommii et se petaa sun sängyn ja siivoo huoneen arkipäivisin, jooha? No problemos!! Plus että tää talo on nii iso että oon eksyny kahesti ja tää tarvii kaks wifii et riittää koko taloon :o otan myöhemmin kuvia täältä! Rakastan meiän terassinäkymää iltasin koko siitä näkyy koko Pachucan valot ku on iha pimeetä! ah!


Muchos besos, Sara

AINIIIIN ! Jos haluutte useemmin päivitystä niin mut löytää instagramista nimellä lehsara ! 

4 kommenttia:

  1. uu vähänkö kuulostaa kivalta paikalta! :D oon kateellinen, ite en ikinä uskaltais lähtee!

    VastaaPoista
  2. Tää on kyl iha uskomaton! ei koskaan kannata sanoa ei koskaan;) jos vähänkin tekee meili nii EHDOTTOMASTI kannattaa !

    VastaaPoista
  3. oi sara, kuulostaa niin ihanalta!! nauti koko sydämestä!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :3 kiitos muru <3 hei lupaathan mulle että nähään ens kesänä? :*

      Poista